Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" приймає Бахмут

Переглядів: 1643
26.11.2019 - 08:16

21-24 листопада у місті Бахмут в спортивному залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури пройшов 1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. та молодше.

В нашій підгрупі змагалися 4 команди: КДЮСШ №1 м. Бахмут, ДЮСШ  м. Первомайський, КЗ СДЮСШОР №2 м. Полтава, збірна команда м. Дніпра. Бахмутська команда дуже успішно почала новий сезон - здобула перемогу над усіма командами суперників з нульовим рахунком і завоювала максимальну кількість очок. На другому місті в підгрупі – команда м. Полтави, третє – четверте посіли команди м. Дніпр та м. Первомайський. Команду переможців підготувала Олена Дробитько. Бажаємо волейболістам Бахмута тільки перемог в наступних турах!

21-24 листопада у місті Бахмут в спортивному залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури пройшов 1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. та молодше.21-24 листопада у місті Бахмут в спортивному залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури пройшов 1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. та молодше.21-24 листопада у місті Бахмут в спортивному залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури пройшов 1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. та молодше.21-24 листопада у місті Бахмут в спортивному залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури пройшов 1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. та молодше.21-24 листопада у місті Бахмут в спортивному залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури пройшов 1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. та молодше.21-24 листопада у місті Бахмут в спортивному залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури пройшов 1 тур Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. та молодше.