Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 91 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Чемпіонат на честь Надії Ткаченко відкрив новий легкоатлетичний сезон

Переглядів: 1317
04.11.2019 - 14:22

З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко.

Відкривали змагання: віце-президент «Федерації легкої атлетики Донецької області», куратор легкої атлетики у Донецькій області Серорез Тетяна Борисівна, відповідальний директор Відділення НОК України у Донецькій області Подопригора Дмитро Юрійович, головний суддя змагань, суддя Національної категорії Скирда Ігор Володимирович. Вони побажали спортсменам показати свої найкращі результати, встановити нові рекорди. У змаганнях взяли участь більше трьох сотень юних спортсменів з різних куточків Донецької та Луганської області. Зокрема команди КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДЮКФП-2 міста Краматорська, ДЮСШ м. Краматорська, комунального закладу «Лисичанська МДЮСШ», КДЮСШ №2 міста Сєвєродонецька, ДЮСШ м. Мирноград, ДЮСШ м. Костянтинівка, ДЮСШ м.Торецька ОКДЮСШ для дітей сиріт, ОКДЮСШ «Колос», ДВУОР ім.С.Бубки, ЛОЛІФКС, ДЮСШ Бахмутського району та ДЮСШ м.Слов’янська.

Учасники змагань були нагородженні призами Відділення НОК України в Донецькій області, грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Результати змагань можна дізнатися на сайті легкої атлетики Донецької області «ФЛАДО».

З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко. З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко. З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко. З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко. З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко. З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко. З 2 по 3 жовтня С/К «Металург» м.Бахмут приймав перший регіональний чемпіонат з легкої атлетики у приміщенні – Чемпіонат Донецької області на честь олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко.