Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Більше пів мільярда гривень штрафів донараховано аудитом Донеччини за результатами документальних перевірок

Переглядів: 1478
31.10.2019 - 09:22

Одним із основних принципів податкового законодавства є загальність оподаткування, відповідно до якого кожна особа зобов’язана сплачувати встановлені Податковим кодексом України податки та збори, платником яких вона є.

Податкова Донеччини у січні-вересні 2019 року здійснила перевірки платників податків, за результатами яких порушникам законодавства донараховано 518,5 млн гривень.

Крім того, підрозділами аудиту Донеччини забезпечено надходжень грошовими коштами на 70,6 млн грн, зменшено  від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 138,6 млн грн, що упередило несплату податку  у майбутньому на 25 млн грн, зменшено залишки від’ємного значення ПДВ, який після бюджетного відшкодування включається до складу податкового кредиту наступного періоду – на 26,6 млн гривень.

Загалом, за 9 місяців 2019 року фахівці управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування ГУ ДПС у Донецькій області провели 78 планових перевірок платників податків, 225 позапланових перевірок і 202 зустрічних звірки.

Нагадуємо платникам податків, що перевірити, чи планується перевірка їх підприємств у 2019 році, можна на сайті ДПС України за наступним посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/362017.html.