Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 154 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Ветерани податкової служби зібралися за «круглим столом» у Бахмутському управлінні ГУ ДПС у Донецькій області

Переглядів: 1858
31.10.2019 - 09:20

Як свідчення вагомості та значимості податківців у становленні та зміцненні держави кожен рік 30 жовтня відзначається День вшанування ветеранів Державної податкової служби.

Ветерани податкової служби – приклад для нових поколінь податківців, як поєднання унікального досвіду та витримки, які завжди готові прийти на допомогу і поділитися своїм досвідом та безцінними навичками. Своєю сумлінною працею та служінням державі вони  здобули безмежну пошану від своїх колег.

В Бахмутському управлінні ГУ ДПС у Донецькій області 30 жовтня за участю керівництва Бахмутського управління за «круглим столом» зібралися  ветерани державної податкової служби у м. Бахмут,  як пенсіонери, які тепер перебувають на заслуженому відпочинку, так і працюючі, які великий відрізок життя присвятили служінню державі.

 Привітавши ветеранів, керівник Бахмутського управління  Сергій Андрющенко висловив слова поваги та вдячності всім ветеранам податкової служби, які присвятили багато років свого життя на користь державі та суспільству, а їх відданість обраній справі стала важливою спадщиною для наступних поколінь податківців.

Також довів до відома ветеранів щодо  реорганізації фіскальної служби в податкову службу, змін у структурі Бахмутського управління ГУ ДПС у Донецькій області та приділив окрему увагу діяльності ветеранських організацій працівників податкової служби.

Наприкінці зустрічі обмінялися спогадами про часи створення служби, згадали її керівників, обговорили і проблеми сьогодення за «солодким столом» у теплій та дружній  атмосфері.

  Колектив Бахмутського управління вітає зі святом всіх ветеранів Державної податкової служби та бажає міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, добробуту та злагоди вашим родинам, світлого та мирного майбутнього.

Ветерани податкової служби зібралися за  «круглим столом» у Бахмутському управлінні   ГУ ДПС у Донецькій області

Останні статті на сайті