Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Заходи до 75 річниці визволення України від фашистських загарбників

Переглядів: 2152
29.10.2019 - 15:48

З метою національно-патріотичного виховання студентської молоді 24 жовтня в Бахмутському педагогічному коледжі відбувся історично-музичний вечір, присвячений 75-ти річчю визволення України від нацистських загарбників  «НАМ  НЕ ЗАБУТИ ДНІВ ВІЙНИ».

Почесними гостями стали ветерани війни та праці. Історію визволення України розповіли та показали театралізовані герої: солдати, офіцери, моряки, розвідники, учасники битв за визволення України. Лунали вірші, пісні, танці мелодії воєнних років. Ветеранів привітали квітами, запросили до музею коледжу до спілкування.

Цій захід не тільки нагадав події Другої світової війни, а й сприяв вихованню поваги до славного минулого країни та гордості за її самовідданих синів та доньок. Подвиг героїв війни є прикладом для майбутніх захисників України!

24 жовтня в Бахмутському педагогічному коледжі відбувся історично-музичний вечір, присвячений 75-ти річчю визволення України від нацистських загарбників  «НАМ  НЕ ЗАБУТИ ДНІВ ВІЙНИ».24 жовтня в Бахмутському педагогічному коледжі відбувся історично-музичний вечір, присвячений 75-ти річчю визволення України від нацистських загарбників  «НАМ  НЕ ЗАБУТИ ДНІВ ВІЙНИ».24 жовтня в Бахмутському педагогічному коледжі відбувся історично-музичний вечір, присвячений 75-ти річчю визволення України від нацистських загарбників  «НАМ  НЕ ЗАБУТИ ДНІВ ВІЙНИ».24 жовтня в Бахмутському педагогічному коледжі відбувся історично-музичний вечір, присвячений 75-ти річчю визволення України від нацистських загарбників  «НАМ  НЕ ЗАБУТИ ДНІВ ВІЙНИ».24 жовтня в Бахмутському педагогічному коледжі відбувся історично-музичний вечір, присвячений 75-ти річчю визволення України від нацистських загарбників  «НАМ  НЕ ЗАБУТИ ДНІВ ВІЙНИ».24 жовтня в Бахмутському педагогічному коледжі відбувся історично-музичний вечір, присвячений 75-ти річчю визволення України від нацистських загарбників  «НАМ  НЕ ЗАБУТИ ДНІВ ВІЙНИ».