Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 78 гостей.

Верховна рада України

Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді

Переглядів: 1305
11.10.2019 - 08:41

9 жовтня, на базі Бахмутського дитячо – юнацького клубу «Дельфін» відбувся Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.

За чемпіонські титули змагалися 6 команд учасниць  з загальноосвітніх шкіл міста Бахмута № 5; 7; 10; 12; 24 та НВК №11.

Протягом всіх запливів у запеклих спортивних змаганнях юнаки доводили свою мужність, силу, витривалість у плаванні на 50 м. та естафеті 4х25 метрів.

Перше місце у командному заліку виборола команда ЗОШ №12, друге місце посіла команда школи №5 та третє – команда школи №10. В особистому заліку чемпіоном змагань став Дмитро Кашніков (ЗОШ №7). Другим був Малапура Іван (ЗОШ №5), та третє місце у Тонкошкура Кирила. Хочеться відмітити, що ці хлопці перемагають на наших змаганнях неоднаразово.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

9 жовтня, на базі Бахмутського дитячо – юнацького клубу «Дельфін» відбувся Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.9 жовтня, на базі Бахмутського дитячо – юнацького клубу «Дельфін» відбувся Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.9 жовтня, на базі Бахмутського дитячо – юнацького клубу «Дельфін» відбувся Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.9 жовтня, на базі Бахмутського дитячо – юнацького клубу «Дельфін» відбувся Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.9 жовтня, на базі Бахмутського дитячо – юнацького клубу «Дельфін» відбувся Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.9 жовтня, на базі Бахмутського дитячо – юнацького клубу «Дельфін» відбувся Чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.

Останні статті на сайті