Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 78 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Заходи до професійного свята Дня працівників освіти

Переглядів: 1330
04.10.2019 - 16:02

4 жовтня 2019 року напередодні професійного свята Дня працівників освіти у приміщенні міського центру культури та дозвілля ім. Є. Мартинова пройшли урочисті збори.

Зі словами глибокої вдячності до вчителів, педагогів, вихователів, наставників та ветеранів педагогічної праці звернувся міський голова Олексій Рева і зазначив, що на освітян Бахмуту сьогодні покладена важлива місія: підготувати дітей до вимог сучасного життя, навчити їх гарно орієнтуватися в інформаційному просторі та виховати особистість нової формації.

На святі кращі представники освітньої галузі та ветеранів педагогічної праці  були  нагороджені Почесними грамотами та подяками Бахмутської міської ради.

Гарну атмосферу урочистостей створили творчі колективи міського центру культури та дозвілля ім. Є.Мартинова, подарував всім присутнім святковий концерт.

Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Саме педагоги відкривають для кожного з нас всесвіт, беруть на себе відповідальність та закликають упевнено і цілеспрямовано рухатись вперед.

Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти Заходи до професійного свята Дня працівників освіти

Останні статті на сайті