Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»

Переглядів: 1764
30.09.2019 - 15:09

28-29 вересня у місті Бахмуті проводився традиційний осінній ярмарок «День садівника».

На ярмарку були представлені у широкому асортименті саджанці  декоративних і плодових дерев, кущів, троянд та інших квітів, а також овочі,   фрукти, виноград, мед та продовольчі товари, вироблені підприємствами переробної і харчової промисловості міста та регіону.

Серед учасників ярмарку - Державне підприємство «Дослідне господарство Бахмутської дослідної станції розсадництва Інституту садівництва УААН», ТОВ «Бахмут-хліб», ПАТ «Часовоярський вогнетривкий комбінат», ПП «Еко-центр «Парадіз», багаточисельні фермери Бахмутського та сусідніх районів, мешканці міста.

Нинішній ярмарок набув більш широкого розмаху, ніж попередні, як за числом  торгуючих, так і за  територією розташування,  оскільки він об’єднав садівників та учасників ярмарків «вихідного дня».

Загальне число торгових місць склало 260, серед яких 180 точок з посадковим  матеріалом, 80 – з сільгосппродукцією та продтоварами. 

Торговельні точки розміщалися на площі Свободи, вулиці Василя Першина (в районі колишнього кінотеатру «Космос»), а також по обидві сторони вулиці Миру ( уздовж будинків №№ 50,52). 

На ярмарку «День садівника» було продано сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів на суму 410,0 тис. грн.

ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»ЯРМАРОК «ДЕНЬ САДІВНИКА»

Останні статті на сайті