Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 112 гостей.

Донецька обласна рада

Актуальні напрямки роботи обговорені на нараді директорів закладів дошкільної освіти

Переглядів: 1685
30.09.2019 - 08:14

26 вересня 2019 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти, в ході якої були обговорені актуальні питання функціонування та розвитку дитячих установ.

На початку зустрічі головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак здійснила порівняльний аналіз мережевих показників закладів дошкільної освіти на новий 2019-2020 навчальний рік, акцентувала увагу керівників на систематичне проведення планомірних заходів із залучення дітей дошкільного віку, що не охоплені дошкільною освітою, до дошкільних установ.

У ході заходу спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева проаналізувала випадки травмування дітей під час проведення літнього оздоровлення, стан профілактичної роботи з безпеки життєдіяльності дошкільників; у своєму виступі зупинилася на важливості обов’язкового здійснення обліку випадків травмувань здобувачів освіти під час освітнього процесу та в побуті. Головний спеціаліст – начальник служби охорони праці та безпеки життєдіяльності В’ячеслав Помінов надав роз’яснення щодо застосування в практичній діяльності керівників нових нормативних документів - Положення про порядок розслідування нещасних випадків, що сталися із здобувачами освіти під час освітнього процесу, Порядку
розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, відповів на запитання присутніх.

Про якість організації життєдіяльності дошкільників у розвивальному просторі закладу дошкільної освіти на початку нового навчального року йшлося  під час обговорення результатів взаємоконтролю між освітніми округами.

Директор дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясел-садка №40 «Посмішка» Тетяна Котляр звітувала про результати  проведення обліку дитячого населення від 0 до 6(7) років у м. Бахмут колективами закладів дошкільної освіти, надала рекомендації щодо оформлення відповідної документації згідно з нормативними актами.

Учасники наради були ознайомлені з наказами Управління освіти, виданими з обговорюваних питань, Порядком підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників,  вимогами щодо застосування державної мови в освітньому процесі, рекомендаціями з підготовки до щорічної інвентаризації тощо.

Наприкінці зустрічі спеціалісти Управління освіти привітали директорів з Днем дошкілля, побажали здоров’я і наснаги, творчого неспокою та прагнення до розвитку, миру та злагоди в домівках.

26 вересня 2019 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти26 вересня 2019 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти26 вересня 2019 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти26 вересня 2019 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада директорів закладів дошкільної освіти

Останні статті на сайті