Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Досягти успіху разом із службою зайнятості

Переглядів: 1473
26.09.2019 - 11:09

В соціально-психологічному тренінговому центрі «Шлях до успіху»  Бахмутського міського центру зайнятості 24 вересня пройшов тренінг для   безробітних категорії молодь в рамках роботи Центру розвитку підприємництва та проекту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Слухачі  ознайомились з додатковими джерелами отримання корисної для підприємницької ініціативи інформації, серед яких додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», он-лайн ресурс «Прометеус», відео уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Тренер Олена Бояринова  з використанням  інтерактивних вправ «Бізнес на перспективу», «Портрет підприємця» надала учасникам можливість відчути себе в ролі підприємців та спробувати прогнозувати розвиток бізнесу у відповідній сфері, яку вони обрали самі.

Потім представник групи захищав та відстоював проект, який на їх думку  може працювати та приносити дохід.

Далі молодь жваво обговорювала втілення ідей у реальність, з якими ризиками можливо зіткнутися підприємецю-початківецю, розглянули топ бізнес-ідей у нашому регіоні. До того ж учасники тренінгу дізнались про  діючі грантові програми з підтримки малого бізнесу.

24 вересня пройшов тренінг для   безробітних категорії молодь в рамках роботи Центру розвитку підприємництва та проекту USAID «Економічна підтримка Східної України».