Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Відбулися засідання підгруп робочої групи з розробки Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року

Переглядів: 1291
18.09.2019 - 14:58

18 вересня  в рамках розроблення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року у малій залі адмінбудівлі Бахмутської міської ради відбулися засідання підгруп робочої групи з розробки Стратегії за наступними питаннями:

  • місцевий економічний розвиток та залучення ресурсів;
  • інфраструктура, енергоефективность та навколишнє середовище;
  • розвиток партнерств із громадою та молодіжний розвиток;
  • муніципальний менеджмент та соціальний розвиток.

На засідання були запрошені керівники управлінь, відділів Бахмутської міської ради, в.о. старост, представники комунальних, промислових підприємств, громадських об’єднань, малого та середнього бізнесу.

Присутніми було проведено SWOT- аналіз (визначено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози) вищезазначених питань та оговорено шляхи дій, які мають бути направлені на покращення та розвиток території громади.

Крім того, експертами Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» було запропоновано виконання домашнього завдання щодо написання проектних заявок, які мають бути направлені на розвиток молоді та розвиток соціально-економічного стану громади.

Останні статті на сайті