Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Участь учнів школи №18 в обласній бізнес-грі з фінансової грамотності

Переглядів: 2069
18.09.2019 - 09:45

Новий навчальний рік розпочався для учнів Бахмутьскої школи №18 імені Дмитра Чернявського діловими зустрічами та приємними враженнями. Учениця Софія Мамзіна та її керівник заступник директора Катерина Шевченко, з метою впровадження дисципліни «Фінансова грамотність» в освітній процес відвідали захід у Краматорську, який проводив Центр інформаційної підтримки бізнесу, заснований на базі Донецької торгово-промислової палати. За підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business було організовано інтерактивний захід у форматі бізнес-гри.

Участь у заході надала можливість учасникам за короткий час не лише «прокачати» актуальні бізнес-навички, а й дізнатися, як мінімізувати витрати та досягти більшої вмотивованості та «включеності» в роботу компанії.

Під час заходу Мамзіна Софія мала можливість ознайомитися з трендами 2010-2050 років за допомогою карти відомого футуролога Річарда Ватсона. Особливу увагу було приділено трендам за напрямками «суспільство», «технології», «економіка», «робота», «цінності» та визначенню ТОП-5 трендів, які впливають на бізнес в Україні.
Результатом бізнес-гри стало напрацювання карти дій, що посилить позитивні та нівелює негативні тенденції. Робота в команді дозволила розробити алгоритм використання карти трендів для своєї майбутньої компанії, яка полегшить генерацію ідей для розвитку бізнесу, що є основою фінансово грамотного громадянина країни.

Участь учнів школи №18 в обласній бізнес-грі з фінансової грамотностіУчасть учнів школи №18 в обласній бізнес-грі з фінансової грамотності

Останні статті на сайті