Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 2 користувача та 86 гостей.

До уваги пільговиків! З 1 жовтня 2019 року згідно з рішенням Уряду змінено механізм надання пільг на житлово-комунальні послуги

Переглядів: 1879
17.09.2019 - 08:51

Починаючи з 1 жовтня 2019 року, відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», пільги на оплату житлово-комунальних послуг будуть здійснюватись у грошовій формі.

На вибір пільговика, пільга може надаватися як в грошовій готівковій так і в безготівковій формі.

Пільги у безготівковій формі надаватимуться через АТ «Ощадбанк». Для цього Ощадбанк вестиме персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. 

Перевагою безготівкової форми є самостійне перерахування АТ «Ощадбанк» коштів за надані пільги на рахунки управителів, об`єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та Ощадбанком, без залучення пільговика.

Тому, для автоматизованого розрахунку пільг на оплату житлово-комунальних послуг та уникнення розбіжностей персональних даних, пільговикам необхідно надати до Управління номери своїх мобільних телефонів, а також, у разі зміни адреси місця реєстрації (проживання), або зміни складу сім’ї (одруження/розлучення/народження дитини), повідомити орган соціального захисту.

Для отримання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі, пільговикам необхідно  не пізніше 15 жовтня 2019 року особисто подати відповідну заяву до Управління. Однак, така форма надання пільг вимагає самостійної щомісячної оплати за надані житлово-комунальні послуги.

Для подачі заяви на отримання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі або за більш детальною інформацією звертатися до Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради за адресою:  вул. Б.Горбатова, № 57 кабінет № 11 або за телефоном - 44-63-98.

Останні статті на сайті