Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 50 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Данська Рада у справах біженців шукає бізнес партнерів з Донецької та Луганської областей

Переглядів: 3038
12.09.2019 - 08:51

Передбачувана сума грантової підтримки Данською радою у справах біженців (DRC) від 10 000 до 100 000 доларів США.

Данська Рада у справах Біженців (DRC) розробляє нову грантову  програму. Прийняти участь в ній мають можливість приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства місцевих органів влади.

Умовами програми :

  • Соінвестіція з боку бізнес-партнера в розмірі до 50% від загальної вартості проекту, у фінансовій або нефінансової формі.
  • Кінцевим результатом проекту має бути підвищення доходів місцевого населення в Донецькій і / або Луганській області, в тому числі за рахунок їх прямого залучення в виробничо-збутові ланцюжки.
  • Ідея проекту повинна припускати розширення бізнес-діяльності партнера, а також залучення місцевого уразливого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб і осіб, які постраждали від конфлікту, як однієї зі складових частин даного бізнес-проекту. (Створення нових офіційних робочих місць не є обов'язковою умовою участі в програмі).
  • Результати проекту повинні мати довгостроковий ефект і тривати без додаткової підтримки після формального закінчення партнерства.

Якщо ви зацікавлені у співпраці з DRC, будь ласка, перейдіть за посиланням https://forms.gle/pf1wjt3zTQNMFMxdA і заповніть коротку заявку.

Срок подачі заявок до 30 жовтня 2019 року

Останні статті на сайті