Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 56 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Увага! У ЦНАПі проводиться прийом громадян спеціалістами управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Переглядів: 1304
09.09.2019 - 10:02

З метою наближення соціальних послуг та забезпечення гарантій застрахованих осіб  щодо їх соціального захисту, своєчасного донесення змін у соціальному страхуванні до застрахованих осіб та потерпілих на виробництві, продовжується робота з проведення консультативних прийомів у Центрі надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради спеціалістами управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Прийом громадян проводиться спеціалістами управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України згідно графіку, розміщеному у приміщенні ЦНАПу Бахмутської міської ради (м.Бахмут, вул.Миру, 44, каб.106):

  • щовівторка з 8.00 до 10.00
  • щочетверга з 14.00 до 16.00

Під час прийому страхувальники, застраховані особи та потерпілі від нещасного випадку на виробництві або особи з профзахворюваннями, мають можливість отримати консультації та роз’яснення з питань здійснення фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення працюючим громадянам, нарахування та проведення страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей, надання їм медико-соціальних послуг, в т.ч. забезпечення осіб з інвалідністю отриманого внаслідок каліцтва на виробництві санаторно-курортним лікуванням, протезно-ортопедичними виробами, а також з медичної реабілітації застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм, у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів.

Останні статті на сайті