Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Запрошуємо на роботу кухарів

Переглядів: 768
23.08.2019 - 10:10

22 серпня фахівці сектору рекрутингу Бахмутського міського центру зайнятості організували та провели міні-ярмарок вакансій для ТОВ «Краматорський  комбінат дитячого харчування». Підприємство надає послуги з організації харчування в школах міста Бахмут. Напередодні нового навчального року організація здійснює набір на вакансії: завідувач виробництва, кухар дитячого харчування та кухонний робітник.

На зустріч з роботодавцем були запрошені як зареєстровані безробітні, так і особи, які не перебувають на обліку в службі зайнятості. Більшість із запрошених вже мають досвід роботи в шкільних їдальнях. Проте роботодавець розглядав кандидатів, які бажають спробувати себе на цій роботі вперше. Серед них були й шукачі роботи, які щойно отримали професію «кухар» за сприянням служби зайнятості. Саме сьогодні група безробітних, які проходили професійне навчання на базі Учбово-наукового професіонально-педагогічного інституту УІПА, закінчили навчання та отримали свідоцтва про здобуття професії.

Відкрила ярмарок заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Ходус. Вона ознайомила шукачів роботи з можливістю отримання ваучерів для підвищення конкурентоспроможності громадян віком старше 45 років. «Тим, хто має досвід роботи, але не має відповідної освіти, пропонуємо розглянути можливість неформального професійного навчання. Адже без документу про освіту важко конкурувати на ринку праці» - підкреслила фахівець служби зайнятості.

Заступник директора ТОВ «Краматорський  комбінат дитячого харчування» Вікторія Полюшкіна  розповіла присутнім про діяльність підприємства, характер виконуваної роботи по кожній вакансії, ознайомила з графіком роботи та соціальними гарантіями. Під час ярмарку роботодавець відібрав близько 30 осіб для роботи в шкільних їдальнях.

Запрошуємо на роботу кухарів

Останні статті на сайті