Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

ExportUA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою території у місті Бахмут»

Переглядів: 749
20.08.2019 - 16:16

Відповідно до ст.9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проекту «Про затвердження Правил благоустрою території у місті Бахмут».

Розробник – Робоча група з питань розробки проекту Правил благоустрою території м. Бахмут.

Проект регуляторного акту визначає порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою міста, регулюються права та обов'язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території міста, визначається комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку у місті.

Повідомлення про розміщення проекту рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради  “Про затвердження Правил благоустрою території у місті Бахмут” та аналіз його регуляторного впливу буде опубліковано в газеті «Вперед».

Проект рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради “Про затвердження Правил благоустрою території у місті Бахмут” та аналіз його регуляторного впливу буде опубліковано в та розміщено на офіційному сайті Бахмутської міської ради http://artemrada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження щодо проекту регуляторного акту приймаються в письмовій формі та на електронну адресу протягом одного місяця з моменту опублікування проекту даного рішення та аналізу його регуляторного впливу.

На поштову адресу: 84500, Донецька обл., м.Бахмут, вул.Миру 44, Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмустької міської ради, тел.(06274) 44-60-76.

На електронну адресу: e-mail:  artorgh@gmail.com

Останні статті на сайті