Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

ExportUA

Міжнародна культурно-освітня поїздка до Угорщини, Сербії, Хорватії у рамках якої відбудеться семінар-тренінг «Соціальне партнерство як ефективна форма соціальної підтримки»

Переглядів: 1536
20.08.2019 - 11:34

З 26 вересня по 03 жовтня 2019 року в рамках культурно-освітньої поїздки до Угорщини, Сербії, Хорватії відбудеться семінар-тренінг «Соціальне партнерство як ефективна форма соціальної взаємодії»

Метою семінару є розгляд ефективних моделей соціального партнерства як нової форми партнерської соціальної взаємодії, його цілей і завдань на сучасному етапі розвитку суспільства, сучасних методів розбудови партнерських стосунків державних органів влади, місцевого самоврядування, соціально-відповідального бізнесу, інститутів громадського суспільства для надання соціальних послуг.

До участі у семінарі запрошуються представники обласних, районних, міських державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, департаментів (управлінь) соціального захисту населення, освіти, культури, молодіжної політики. охорони здоров'я, навчальних закладів, центрів соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді, служб у справах дітей, інші зацікавлені спеціалісти.

Просимо проінформувати підпорядковані районні, міські структурні підрозділи про організацію семінару, а також розмістити інформацію про захід на підвідомчих сайтах.

Витрати на проїзд, проживання та харчування передбачаються за рахунок учасників семінару. За більш детальною інформацією та з метою реєстрації звертатися до організаторів заходу за телефонами: 097-718-17-67, 067-449-13-41, 050-334-40-92, 050-311-32-80,

Останні статті на сайті