Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 44 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Спорт – шлях до перемоги!

Переглядів: 1242
19.08.2019 - 16:40

Четвертий раз в Харкові стартували вже традиційні змагання з триатлону IRON WAY 70.3, де спортсмени подолали 1950 метрів плавання, 90 км. велосипедної гонки і пробігли пів марафонську дистанцію. 350 спортсменів з різних міст України взяли участь в цьому старті, але не всі змогли її закінчити ...

Уже в четвертий раз підкорив «полужелезную» дистанцію 70.3 наш земляк, любитель, марафонець і тріатлет Юрій Кожуховский. Показавши час 5:25:29, він став сьомим у своїй віковій групі.

«Ця дистанція вимагає не тільки правильно розкласти сили на всіх трьох етапах, а й постійно контролювати свої пульсові зони і харчування. «Залізти в анаероб», захопившись змагальним азартом, «заголодают» пропустивши час прийому харчування, «рвонути» перші кілька кілометрів бігового етапу - це одні з багатьох причин зійти з дистанції. Постійність в тренуваннях, здорове харчування, позитивне мислення - і цю гонку зможе подолати будь-яка людина, звичайно якщо поставить таку мету »- сказав Юрій, підбиваючи підсумки змагання. Вітаємо Юрія з черговою перемогою на шляху самовдосконалення!

Спорт – шлях до перемоги!Спорт – шлях до перемоги!Спорт – шлях до перемоги!Спорт – шлях до перемоги!