Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 162 гостя.

Презедент України

Оздоровлення спортсменів КДЮСШ

Переглядів: 899
16.08.2019 - 14:23

У період літніх канікул тренери КДЮСШ №1 м. Бахмута проводять оздоровлення своїх вихованців організовуючи літні наметові табори, збори, походи в лісових масивах і на узбережжі водойм, намагаючись використовувати літо для відновлення, зміцнення імунітету, розвитку психо-фізичних функцій спортсменів.

Відділення волейболу (близько 80 дітей) з тренерами Оленою, Дмитром Дробітько і Олександром Мирним провели незабутні дні на Чорному морі (Скадовськ) і в Святогорську. Сумо, самбо (Олег Рева, Костянтин Стативкин) гартували своїх вихованців на Чорному морі (Одеса), в Святогорську, на Осколі. Тренування у воді і на піску, кроси по лісовому масиву і узбережжю, вечори біля вогнища під куполом зоряного неба не тільки зміцнили спортсменів, але залишили в душі незабутні враження.

Оздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШОздоровлення спортсменів КДЮСШ

Останні статті на сайті