Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

ExportUA

Платіжні термінали - ще один крок до сучасної європейської клієнтоорієнтованої громади!

Переглядів: 745
15.08.2019 - 14:10

В Центрі надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради вже більше півтора роки наявна можливість здійснити оплату адміністративного збору через платіжні термінали АТ «Ощадбанку».

Популярність безготівкових розрахунків зростає, громадяни все частіше виявляють задоволеність від запровадження POS- терміналів в Центрі. Так, протягом 7 місяців 2019 року послугами скористались 2296 громадян, загальна сума проведених платежів складає–180 525,60 грн., що на 72,4 % більше ніж за аналогічний період 2018 року (зазначеним сервісом скористались 1663 громадян на суму 100 527,23 грн.).

Можливість оплати за надання послуг безпосередньо в приміщенні Центру прокоментувала бахмутчанка Ірина, яка звернулась для оформлення послуги з реєстрації нерухомого майна: «Дуже зручно та швидко, більше не треба вистоювати черги в банках та по кілька разів приходити до Центру. Прийшла і за кілька хвилин все вирішила. Приємно вражена, що ЦНАП все більше орієнтується на потреби громадян».

Нагадуємо, що скористатись терміналами можуть держателі карток міжнародних платіжних систем Vіsa, MasterCard, Cirrus/Maestro, Простір, емітованих як АТ «Ощадбанк» так і картками інших банків. Комісійна винагорода за проведення платежів складає 2% від суми платежу операції, але мінімум 5 гривень.

В Центрі надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради вже більше півтора роки наявна можливість здійснити оплату адміністративного збору через платіжні термінали АТ «Ощадбанку».

Останні статті на сайті