Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Будуй успішний бізнес разом зі службою зайнятості

Переглядів: 1306
09.08.2019 - 09:32

08 серпня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбувся тренінг з основ бізнес-планування для  10 безробітних, яким цікаві питання розвитку підприємницьких ініціатив.

Одне з направлень діяльності державної служби зайнятості – інформаційна та фінансова підтримка безробітних, які вирішили започаткувати власну справу. Тренінги з бізнес планування дозволяють розширити знання потенційних та діючих підприємців в сфері організації власного бізнесу, орієнтують на пошук нових бізнес-ідей, формують план дій щодо організації власної справи. Головний економіст відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Тетяна Сердюк презентувала присутнім комплексну програму підтримки підприємництва «Будуй своє». Основна ідея програми-пошук креативних стартапів і підтримка національних підприємців у різних періодах ведення бізнесу.

Фахівці служби зайнятості зосередили увагу учасників тренінгу на програмах грантів, спрямованих на підтримку  підприємців–початківців. Галина Сіддікі, заступник начальника відділу профорієнтації ознайомила присутніх з особливостями оформлення заявок на участь в грантових програмах та надала поради щодо пошуку організацій-«грантодавців» в мережі інтернет. Також учасники тренінгу ознайомилися з додатковими джерелами отримання корисної для підприємців інформації, серед яких додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн-ресурс «Прометеус», відео-уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості , інші корисні інтернет ресурси. Наприкінці заходу учасники знайомились з тематикою навчальної програми ПРООН з розвитку навичок підприємництва на сході України та отримали   поради щодо успішного бізнес-планування та маркетингової стратегії.