Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 52 гостя.

Презедент України

Підвищення кваліфікації адміністраторів ЦНАП

Переглядів: 1121
01.08.2019 - 09:01

29.07.2019 року начальником відділу з питань державного архітектурно - будівельного контролю Бахмутської міської ради Фоміною Я.І. проведено навчання адміністраторів ЦНАП Бахмутської міської ради щодо надання адміністративних послуг в сфері  державного архітектурно - будівельного контролю.

 Метою проведення навчання було роз’яснення питань, пов’язаних із порядком прийняття документів щодо об’єктів,   що за класом наслідків відповідності належать до об’єктів з незначними (СС1) та середніми (СС2) наслідками, а також ознайомлення адміністраторів із змінами до  Порядку проведення технічного обстеження і прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд.

Присутні на навчанні детально опрацювали перелік документів необхідних для одержання адміністративних послуг у сфері ДАБК та отримали вичерпну інформацію щодо порядку їх надання, ознайомились із змінами у законодавстві. Окрему увагу Фоміна Я.І. звернула на прийняття повідомлень про початок виконання будівельних робіт та декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

Загалом робота в Центрі надання адміністративних послуг спрямована на розвиток шляхом постійного навчання та підвищення кваліфікації адміністраторів.

29.07.2019 року проведено навчання адміністраторів ЦНАП Бахмутської міської ради щодо надання адміністративних послуг в сфері  державного архітектурно - будівельного контролю.