Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Консультує Центр розвитку підприємництва

Переглядів: 1438
25.07.2019 - 10:30

Задля розвитку підприємницьких ініціатив населення та підтримки працюючого малого бізнесу в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва 24 липня пройшов  тренінг з основ бізнес-планування. На зустріч з підприємцями (2 ФОП)  та безробітними (11 осіб), яких цікавить питання само зайнятості, була запрошена провідна юристка громадської організації «Норвезька рада в справах біженців» Вікторія Климович.

«Кожен підприємець може стати роботодавцем, а кожен роботодавець повинен бути обізнаний в питаннях оформлення трудових відносин з найманими працівниками» – розпочала захід Вікторія Климович, яка присвятила свій виступ питанню державного контролю за додержанням законодавства про працю і зайнятість населення. Були надані визначення понять «терміновий та безтерміновий трудовий договір», «договір цивільно-правового характеру», розкриті особливості укладання та оформлення договорів,  дотримання умов праці за договорами.

Заступник начальника відділу профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі розповіла учасникам тренінгу про безкоштовні послуги Центру розвитку підприємництва для осіб, що  зацікавлені у створенні або розширенні власної справи,  про додаткові джерела отримання корисної для підприємців інформації, серед яких додаток «Центр розвитку підприємництва», онлайн-ресурс «Прометеус», відео-уроки з бізнес-планування Донецького ЦПТО ДСЗ, інші корисні інтернет ресурси. Учасники заходу отримали  влучні поради щодо успішного бізнес-планування та маркетингової стратегії. Крім того, основна частина заходу була присвячена питанням тренінгової та грантової підтримки малого бізнесу, зокрема презентації проекту підтримки малого та середнього бізнесу  Донецької держобладміністрації  та програми ПРООН з розвитку навичок підприємництва на сході України.

Кожен учасник заходу , що зацікавився цими проектами отримав інформаційні  матеріали, а троє - зареєструвалися для участі в навчальній програмі ПРООН. 

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує всіх бажаючих розпочати підприємницьку діяльність, підприємців-початківців та підприємців з досвідом ведення власного бізнесу скористатися можливістю поділитися думками і досвідом, обговорити проблеми, отримати поради і відповіді на свої питання щосереди з 10-00 до 13-00  в Бахмутському міському центрі зайнятості.

24 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва пройшов  тренінг з основ бізнес-планування. 24 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва пройшов  тренінг з основ бізнес-планування.