Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Верховна рада України

Засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту м. Бахмуту

Переглядів: 2127
24.07.2019 - 08:25

15  липня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, на якому обговорювалися подальші шляхи розвитку, ключові орієнтири, пріоритетні напрямки та підводилися підсумки роботи Управління за перше півріччя.

Порядок денний до розгляду:

  1.  Про внесення змін до списку стипендіатів на отримання у 2019 році стипендій Бахмутської міської ради провідним спортсменам  міста за значні досягнення в спорті (далі – стипендії).
    Доповідач: Лис В.М. – начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (далі – Управління).
  2. Про підсумки міського огляд-конкурсу «Кращій колектив фізичної культури, учитель, тренер, спортсмен року» (стимулювання до ефективної роботи працівників фізичної культури та спорту, спортсменів до високих досягнень)
    Доповідач: Абакумов Олексій Савелійович - директор комунального закладу   спортивно-оздоровчого профілю -  «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради».            
  3. Про хід виконання програми розвитку  ФКіС за І півріччя.
    Доповідач: Радіонова Наталія Сергіївна - заступник голови колегії, головний спеціаліст Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

На колегії виступали: начальник Управління Лис В.М., директор спортивної школи Скирда І.В, головній спеціаліст Управління  Радіонова Н.С., директор «Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Абакумов О.С..,  які підвели підсумки та проаналізували досягнення за перше півріччя 2019 року  роботи Управління та його підпорядкованих закладів.

Члени Колегії одноголосно підтримали нові орієнтири роботи Управління з питань фізичної культури та спорту і його структурних підрозділів на 2019 рік.

16  липня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, на якому обговорювалися подальші шляхи розвитку, ключові орієнтири, пріоритетні напрямки та підводилися підсумки роботи Управління 16  липня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, на якому обговорювалися подальші шляхи розвитку, ключові орієнтири, пріоритетні напрямки та підводилися підсумки роботи Управління

Останні статті на сайті