Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Живи та працюй в Україні

Переглядів: 2089
24.07.2019 - 08:22

22 липня спеціалістами Бахмуського міського центру зайнятості спільно з представниками центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м.Бахмут був проведений семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці» для 20 безробітних, що перебувають в активному пошуку роботи в службі зайнятості.

Проведенню даного семінару передувала клопітка робота, щодо підбору учасників з числа безробітних, які потенційно можуть виїхати на заробітки за кордон. Кар’єрні радники  під час індивідуальних прийомів з’ясовували наміри та побажання людей, щодо їх реального  працевлаштування, адже є багато ризиків для тих хто прагне працювати за кордоном, потрапити під злочин який має назву - «торгівля людьми». Тому першочерговим завданням фахівців служби зайнятості являється сьогодні не тільки проінформувати безробітних про подібні факти, а більш детально роз’яснити всі можливі труднощі щодо трудової міграції. 
Тож під час семінару обговорювали такі теми:

  • основні чинники та мотиви, що спричиняють міграцію,
  • наслідки трудової міграції,
  • групи ризику торгівлі людьми. 

Наприкінці заходу відвідувачі отримали інформаційні листівки, що містять корисні поради та контактні дані міжнародних організацій по протидії торгівлі людьми і черговий раз впевнились в актуальності лозунгу державної служби зайнятості «Живи та працюй в Україні».

Семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»