Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 40 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Служба зайнятості запрошує до участі у тренінгах

Переглядів: 1496
17.07.2019 - 17:48

17 липня в Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості відбулась зустріч 2 підприємців та 10 безробітних з головними спеціалістами Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Ганною Бондаренко та Олегом Соколовим.

Представники Пенсійного фонду надали консультацію щодо електронних послуг ПФУ, а також ознайомили з особливостями подання звітності, перевагами отримання легальної заробітної плати та оформленням трудових відносин.

Основну увагу учасників зустрічі було зосереджено на проекті «Тренінг ПРООН зі створення бізнес-ідей, стартапів та бізнес-планів», який передбачає проведення тренінгів та надання грантової підтримки. Мета проекту – допомогти у започаткуванні, відновленні чи розширенні підприємницької діяльності внутрішньо переміщеним особам та місцевому населенню.

Про шляхи співпраці зі службою зайнятості для новоутворених роботодавців, соціальні послуги служби зайнятості для роботодавців та осіб, які планують започаткувати власну справу, можливості отримання компенсації ЄВ, використання електронних кабінетів розповідала присутнім заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова.  Учасників зустрічі було проінформовано про проект підтримки малого та середнього бізнесу Донецької облдержадміністрації, спрямованого на залучення суб’єктів підприємництва до реалізації проектів у пріоритетних напрямках діяльності. Заступник начальника відділу профорієнтації Галина Сіддікі надала поради щодо розробки успішної бізнес-ідеї та складання бізнес-плану, опрацювання етапів і шляхів втілення бізнес-ідеї у життя.

17 липня в Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості відбулась зустріч 2 підприємців та 10 безробітних з головними спеціалістами Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

Останні статті на сайті