Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 45 гостей.

Верховна рада України

В Бахмутському міському центрі зайнятості триває декада зустрічей з підприємцями

Переглядів: 2163
17.07.2019 - 17:47

Фахівці центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру занятості постійно здійснюють інформаційно-консультаційний супровід підприємців, що організували власну справу за сприяння служби зайнятості.  Всебічна підтримка підприємців-початківців на шляху довгострокового розвитку бізнесу та створення нових робочих місць- мета цієї кропіткої діяльності.

17 липня заступник директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова разом з  заступником начальника відділу профорієнтації Галиною Сіддікі відвідали бізнесмена початківця Богдана Новиченко.

В квітні  2019 року він  відкрив інтернет- крамницю з оптової і роздрібної торгівлі автозапчастинами за сприяння служби зайнятості та з отриманням одноразової виплати допомоги по безробіттю.
Під час зустрічі фахівці центру зайнятості обговорювали з вже діючим підприємцем перші досягнення та промахи в його новому амплуа .Від фахівців центру зайнятості Богдан отримав  детальну інформацію щодо участі у грантових програмах для розширення бізнесу, а саме грантового проекту Маріупольської спілки молоді «EU4Youth» та отримав запрошення взяти участь у проекті ПРООН «Тренінг ПРООН зі створення бізнес-ідей, стартапів та бізнес-планів». Також Олена Павлова звернула увагу підприємця на таку послугу служби зайнятості як компенсацію єдиного соціального внеску при прийомі на роботу працівників з категорії внутрішньо переміщених осіб за направленням служби зайнятості та відшкодування роботодавцю витрат  на їх заробітну плату. Успіхів Вам , Богдане , на новому поприщі! Фахівці Бахмутського міського центру зайнятості завжди раді надати кваліфіковану допомогу як діючому бізнесу , так і тим хто тільки планує його розпочати. 

 

 

Останні статті на сайті