Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Верховна рада України

Міні-ярмарок вакансій – крок на зустріч роботі!

Переглядів: 1245
16.07.2019 - 09:38

Для укомплектування вакансій ПАТ «Макіївський завод металевих конструкцій» 15 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. Участь у заході прийняли 12 безробітних осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості, у тому числі одна особа з інвалідністю та одна внутрішньо переміщена особа.

ПАТ «Макіївський завод металевих конструкцій» заснований у 1931 році у м. Макіївка та є одним із найстаріших підприємств будівельного комплексу України, проте через військово-політичні обставини підприємство вимушено перемістилося до м. Бахмут, де наразі і здійснює свою діяльність. Профілюючий вид діяльності підприємства - виробництво будівельних металевих конструкцій, каркасів промислового та цивільного призначення, циліндричних вертикальних резервуарів для нафти та нафтопродуктів, хімпродуктів, патоки, води та інших рідин.

Підприємство має достатній науково-технічний потенціал для виконання машинобудівних робіт. У зв’язку з нарощуванням виробництва роботодавець потребує укомплектування штату висококваліфікованими фахівцями. Сьогодні підприємство гостро відчуває потребу в наждачниках та слюсарях із складання металевих конструкцій, яким пропонує досить високу заробітну плату. Також на підприємстві є вакансії головного технолога та інженера-конструктора.

Відкрила міні-ярмарок завідувачка сектору рекрутингу Марія Мустафєєва. Вона відзначила, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця.

Під час заходу начальниця заводської лабораторії Світлана Шушпанова розповіла про діяльність підприємства, ознайомила присутніх зі специфікою роботи, графіком та соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники. За результатами співбесід дві особи зацікавились пропозицією роботодавця та відвідають підприємство для вирішення питання подальшого працевлаштування.

Для укомплектування вакансій ПАТ «Макіївський завод металевих конструкцій» 15 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. Участь у заході прийняли 12 безробітних осіб