Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішучі кроки до омріяної роботи

Переглядів: 1420
10.07.2019 - 10:40

9 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи  соціально-психологічного тренінгового  центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг «Мистецтво самопрезентаціїї» для 8 безробітних осіб з інвалідністю.

Саме ця категорія населення потребує додаткової психологічної підтримки в ситуації пошуку роботи . Слухачі тренінгу опановували навички впевненої поведінки та ефективної самопрезентації під час працевлаштування.

     Тренер тренінгового центру Ксенія Насонова  запропонувала учасникам визначити власну ступінь готовності до пошуку роботи за допомогою експрес-тестування . Наступною частиною тренінгу стала арт-терапевтична вправа «Ким я мріяв  бути в дитинстві», спрямована на виявлення прихованих особистісних резервів та підвищення самомотивації  до праці .

Учасники тренінгу мали можливість практикуватись у різних підходах до вирішення типових життєвих ситуацій при пошуку роботи та отримали  кваліфіковані рекомендації щодо власного стилю самопрезентації потенційному роботодавцю.

9 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи  соціально-психологічного тренінгового  центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг «Мистецтво самопрезентаціїї» для 8 безробітних осіб з інвалідністю.