Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Урядовий портал

Є робота для менеджерів!

Переглядів: 1065
05.07.2019 - 11:43

4 липня рекрутери Бахмутського міського центру зайнятості провели для шукачів роботи презентацію роботодавця ТОВ «АІР-ПРОМ».

Захід відвідали 12 безробітних осіб, які мають відповідну освіту та досвід роботи. Крім того на презентацію був запрошений  випускник Донецького університету економіки і права, який в цьому році отримав диплом бакалавра за спеціальністю «Економіка підприємства» та шукає роботу за допомогою служби зайнятості.

З діяльністю підприємства відвідувачів ознайомив його засновник Артем Дубінін: «ТОВ «АІР-ПРОМ» займається постачанням, встановленням та обслуговуванням промислового обладнання. Підприємство співпрацює з виробництвами по всій Україні». Наразі на підприємстві є дві вільні вакансії менеджерів зі збуту. Для більш якісного підбору кандидатів на заявлені вакансії роботодавець звернувся до сектору рекрутингу, фахівці якого і організували зустріч керівництва компанії з шукачами роботи.

Під час заходу представники роботодавця ознайомили претендентів зі специфікою роботи, графіком та системою оплати праці. Співбесіди з шукачами роботи проводила головний менеджер Анастасія Крута. Вона з’ясовувала, якими знаннями, навичками та досвідом володіють кандидати на вакансії, адже крім комунікабельності та вміння грамотно спілкуватись, менеджер має знати специфіку обладнання та бути готовим до відряджень. Заступниця директора підприємства Ольга Літвінова зауважила, що для тих, хто бажає спробувати себе на цій роботі, можливе проходження стажування на робочому місці.

Всі зацікавлені в працевлаштуванні надали роботодавцю свої резюме. В результаті проведених співбесід було відібрано двох претендентів, яких запросили відвідати підприємство та більш детально ознайомитись з формою роботи компанії.

Є робота для менеджерів!