Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулось засідання ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 1541
11.02.2019 - 09:42

7 лютого 2019 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання ради з питань молодіжної політики.

На засіданні було розглянуто питання про стан виконання Комплексної програми міської ради «Молодь. Сім’я. Діти» на 2016-2020 роки та визначення пріоритетних  напрямків  діяльності на 2019 рік,  про проблеми та перспективи організації активного дозвілля студентської та учнівської молоді на території м. Бахмута, про роботу молодіжної громадської організації «Студентська молодь Бахмута», про створення Молодіжної ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради.

 За підсумками засідання було визначено потреби і цінності молоді, що формуються в просторі дозвілля, вирішено активізувати взаємодію вищим навчальним закладам та закладу професійно-технічної освіти з молодіжним центром «Перспектива» щодо організації та проведення змістовного дозвілля молоді. З метою підвищення громадської активності молоді - своєчасно інформувати молодіжні громадські організації про проведення конкурсів з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного, міського бюджетів та надавати інформаційно-консультативну підтримку щодо розробки та написання конкурсних пропозицій. Але найбільш активно пройшло обговорення питання  створення Молодіжної ради. Присутні обрали склад ініціативної групи з створення Молодіжної ради та визначили дату проведення зборів для обговорення етапів створення Молодіжної ради.

Останні статті на сайті