Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Урядовий портал

До Міжнародного дня захисту дітей Лігівці та поліцейські Бахмута провели профілактичну акцію «Відповідальний пішохід»

Переглядів: 1689
10.06.2019 - 14:19

«Візьми дитину за руку!», «Зніми навушники!» - саме такі попереджувальні написи відтепер з’явилися в нашому місті перед кількома пожвавленими перехрестями та пішохідними переходами. Ці заклики спрямовані на те, аби привернути увагу громадян та юних учасників дорожнього руху на таку важливу проблему, як дотримання правил дорожнього руху під час переходу проїзджої частини.

За допомогою трафаретів учні Бахмутського НВК № 11, члени обласної громадської організації «Ліга майбутніх поліцейських» нанесли відповідні написи в місцях найбільшого скупчення пішоходів.

Разом із лігівцями Костянтином Панчуком та Даніїлом Мязко профілактичні бесіди для дітей та підлітків проводила офіцер ювенальної превенції Олена Шлепкова. Також поліцейські відзняли відео, а лігівці звернулися до мешканців з такими словами: «Якщо ти батько або мати, старший брат або сестра, дідусь або бабуся, якщо ти просто свідома людина — покажи це відео своїй малечі! Діти повинні знати, що буде в разі недотримання елементарних правил поведінки!»

До Міжнародного дня захисту дітей Лігівці та поліцейські Бахмута провели профілактичну акцію «Відповідальний пішохід»

Останні статті на сайті