Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Кафе «Рів’єра» відкриває двері для шукачів роботи

Переглядів: 1022
06.06.2019 - 16:30

05 червня в кафе «Рів’єра» відбувся «День­ відкритих дверей», який фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з роботодавцем організували для шукачів роботи з професією кухар. В заході взяли участь начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, завідувач сектору рекрутингу Марія Мустафєєва та 12 зареєстрованих безробітних, які володіють професією кухар.

Під час заходу начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал проінформував учасників зустрічі про стан ринку праці міста,  професійний склад зареєстрованих безробітних, можливості підготовки кваліфікованих працівників за рахунок служби зайнятості, зокрема, організації стажування на робочому місці з подальшим працевлаштуванням.

Кафе знаходиться на центральному ринку міста та пропонує своїм відвідувачам прохолодні напої та легкий перекус. Власниця закладу Тетяна Бистрова, розповіла, що в кафе потрібен кухар, який буде займатися випічкою виробів з тіста. Минулого року служба зайнятості вже допомагала підприємиці в підборі кадрів, працевлаштована особа дотепер працює в кафе кухарем. Тож, коли в закладі з’явилась вакансія, Тетяна знов звернулась до центру зайнятості. «Відкриваючи двері» перед запрошеними, господарка кафе розповіла про графік роботи та професійні вимоги до претендентів на працевлаштування. Підприємниця зауважила, що для бажаючих працювати можливе проходження стажування на робочому місці. В ході індивідуальної співбесіди з роботодавцем шукачі роботи цікавились графіком роботи, рівнем оплати праці, професійними вимогами до претендентів на працевлаштування.

В результаті проведеного заходу одна особа зацікавилась запропонованою вакансією та виявила бажання спробувати себе на робочому місці.

Кафе «Рів’єра» відкриває двері для шукачів роботи