Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Презедент України

Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»

Переглядів: 1714
05.06.2019 - 15:49

В перший день літа - 1 червня щорічно, у більш ніж 30 країнах світу відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії.

Дитинство - найщасливіший і безтурботний час для багатьох людей, яке згадується з теплими почуттями. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій  і сподівань на краще.  Але, це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови  для формування гуманного і благополучного суспільства.

 03.06.2019 до Міжнародного дня захисту дітей благодійним фондом «ДАР», вже 10-тий рік поспіль, проведено  благодійну акцію «Зігрівая дитячі серця» для випускників закладів освіти м. Бахмут з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Засновником благодійного фонду «ДАР»  - Рева Дмитро Олексійович привітав випускників навчальних  закладів  з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з закінченням навчання та вкотре нагадав, що саме ми, дорослі, відповідаємо за добробут та щастя дітей, тому турбота про них і захист їхніх прав є нашим головним обов'язком. Кожна дитина отримала матеріальну допомогу від Дмитра Олексійовича.

У відповідь піклувальник відмітила, що «В наш складний час мало людей, які хвилюються долями дітей-сиріт та прагнуть, щоб діти  зросли здоровими  та радісними, прославляли свої родини і рідний край, та подякувала Дмитру Олексійовичу за його турботу та подарунки.

Для дітей,  на долю яких випало багато випробувань, проведено захоплюючий святковий концерт за участю творчих колективів комунального закладу культури  «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА»

Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»Благодійної акції «Зігрівая дитячі серця»