Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»

Переглядів: 1131
29.05.2019 - 14:36

В рамках заходів щодо реформування системи управління житловим фондом м. Бахмута із застосуванням  енерго-  та  ресурсозберігаючих технологій, реалізації інноваційних механізмів і впровадження сучасних енергозберігаючих технологій, заснованих на підвищенні теплоізоляційної здібності огороджувальних конструкцій будинків у 2019 році на території міста продовжується реалізація проекту «Теплий будинок».

Цьогоріч на термомодернізацію 7 будинків Бахмутською міською радою залучено кошти обласного бюджету в сумі 39 мільйонів 461 тисяча гривень при співфінансуванні з міського бюджету в сумі 3 мільйони 354 тисячі гривень.

Роботи виконуються підрядними організаціями ТОВ «ПРОМІН БУД СЕРВІС» та ТОВ «НОВАТОР-СТ», які стали переможцями за результатами проведених тендерів Департаментом житлово-комунального господарства Донецької обласної державної адміністрації.

В рамках реалізації проекту будуть виконані заходи з термомодернізації будівель: утеплення фасадів, замін вікон в під’їздах та ремонти покрівель.

Нагадаємо, що у 2018 році в рамках реалізації програми «Теплий будинок» поліпшено умови проживання понад 2 тисячам мешканців у 8 житлових будинках, скорочено споживання теплової енергії та отримано економію енергоресурсів, а також значно покращено температурний режим у помешканнях цих будинків.

В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»В Бахмуті продовжується реалізація проекту «Теплий будинок»