Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Верховна рада України

У Бахмуті відбулось ЗНО з української мови та літератури

Переглядів: 646
24.05.2019 - 11:37

       23 травня на базі  шести пунктів проведення  зовнішнього незалежного оцінювання у м. Бахмут (ЗОШ №2, ЗОШ №5, ЗОШ №18, ЗОШ №24, Бахмутського індустріального технікуму Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет», комунального  закладу «Бахмутський педагогічний коледж») проведено найбільш масове тестування з української мови і літератури, в якому взяли участь абітурієнти  нашого міста, району, найближчих ОТГ.

Із зареєстрованих 1373 учасників на тестування з’явились 1322, явка склала  96,3%. 249 випускників закладів загальної середньої освіти Бахмута стовідсотково з’явилися на іспит. Також на пункти тестування своєчасно прибули 34 учні екстернатної та дистанційної форм навчання, які проживають на непідконтрольній Україні території.

Управлінням освіти Бахмутської міської ради  було проведено навчання та інструктажі 145 педагогічних працівників, які працювали на пунктах проведення ЗНО. Правильність процедури відстежували  6 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Під час проведення тестування зафіксовано порушення процедури проходження ЗНО учасником. Так  на одному з пунктів проведення ЗНО у абітурієнта під час технологічної перерви виявлено мобільний телефон, після чого він припинив виконання сертифікаційної роботи і був видалений з пункту тестування.

ЗНО з української мови та літератури є обов’язковим для всіх випускників закладів загальної середньої освіти, результати тесту з цього предмету зараховуються як державна підсумкова атестація. Також сертифікат ЗНО з української мови та літератури є обов’язковим для вступу у заклади вищої освіти.

Тестування тривало  180 хвилин. Загалом абітурієнти мали виконати 58 завдань, з яких відповіді на 34 завдання з української мови будуть зараховані як державна підсумкова атестація.

У Бахмуті відбулось ЗНО з української мови та літератури