Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В ДЮК «Дельфін» відбулися змагання серед самих маленьких вихованців

Переглядів: 1042
22.05.2019 - 15:29

18 травня в спортивному клубі, басейні  «Дельфін» м. Бахмут відбулися змагання, присвячені Дню Європи.

Вперше змагались вихованці оздоровчих гуртків дітей з навчання плаванню та членів клубу «Дельфін» 2007 – 2013 років народження. Маленькі учасники (2011-2013 р.н.) пропливали дистанцію 25 метрів кролем на груді та спині. Всі показали гарні результати. Другим етапом були запливи 50 метрів кролем на груді та спині (вихованці 2008-2011 р.н.). Наступний етапом було комплексне плавання – плавальна дисципліна, в ході якої спортсмени почергово пливуть чотирма різними стилями плавання. Починають заплив найскладнішим стилем – батерфляєм, потім пливуть на спині, наступний відрізок дистанції - брасом, завершується заплив вільним стилем – кроль на груді. Дівчата та хлопці 2007 – 2011 р.н. боролися за найкращий результат та не збиралися поступатись один одному. Батьки з захоплення підтримували своїх майбутніх рекордсменів у кожній дистанції.

Висловлюємо велику подяку та небайдуже ставлення до організації змагань Валерію Слєсарєву, який подарував дошки для навчання плаванню та солодкі призи учасникам. Також дякуємо батькам, які підтримали організаторів змагань, котрі були проведені вперше. Бажаємо всім успіхів у спортивних досягненнях та подальших перемог!

 

18 травня в спортивному клубі, басейні  «Дельфін» м. Бахмут відбулися змагання, присвячені Дню Європи. 18 травня в спортивному клубі, басейні  «Дельфін» м. Бахмут відбулися змагання, присвячені Дню Європи. 18 травня в спортивному клубі, басейні  «Дельфін» м. Бахмут відбулися змагання, присвячені Дню Європи. 18 травня в спортивному клубі, басейні  «Дельфін» м. Бахмут відбулися змагання, присвячені Дню Європи. 18 травня в спортивному клубі, басейні  «Дельфін» м. Бахмут відбулися змагання, присвячені Дню Європи.

Останні статті на сайті