Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Спортивне свято до Дня Європи. Європейські стандарти в Україну

Переглядів: 1369
21.05.2019 - 09:28

18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято.

Сам спортивний комплекс «Металург» - красива, сучасна спортивна споруда, з високоякісним сертифікованим обладнанням і інвентарем, але все ж душа його - це люди - висококваліфіковані тренери, керівники і обслуговуючий персонал. Завдяки дружній самовідданій праці всього колективу, «Металург» є справжнім епіцентром краси і здоров'я в якому щодня займається близько 600 осіб від 3 до 85 років.

І в цей святковий день на території спортивного комплексу для жителів і гостей міста були представлені численні види спорту, які розвиваються в нашому місті. Видовищно, на високому організаційному рівні пройшли змагання з футболу, самбо, пляжного волейболу, стрітболу, сумо, спортивного орієнтування, флорболу, шахів, шашок, армрестлінгу. У формі показових виступів порадували глядачів спортсмени КДЮСШ, ДВУОР і спортивних клубів, які представили такі види спорту: дзюдо, вільна боротьба, тхеквандо, бокс, кікбоксінг, гімнастика, акробатика, легка атлетика, ушу, пауерліфтинг, козацьке фехтування, а також майстер-класи по скандинавської ходьбі і оздоровчої гімнастики.

18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято. 18 травня, в рамках святкування Дня Європи, в Бахмуті на стадіоні Металург пройшло спортивне свято.