Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 84 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Представники Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області разом із дітьми, які знаходяться у конфлікті із законом, відвідали Бахмутський міський центр зайнятості

Переглядів: 904
16.05.2019 - 15:48

15 травня фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Тетяна Курскова та психолог Олена Романевич Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області разом із дітьми, які знаходяться у конфлікті із законом, відвідали Бахмутський міський центр зайнятості, на базі якого був проведений семінар на тему: «Надання соціальних послуг службою зайнятості неповнолітнім особам», згідно  тематичного плану-графіку проведення семінарів.

На початку зустрічі адміністратор центру Юлія Тесленко розповіла дітям про призначення центру зайнятості, а саме - допомога у працевлаштуванні людям, які звертаються до центру. Фахівець ознайомила з інформацією з наданням центром допомоги підліткам у виборі учбового закладу, розкрила техніки пошуку роботи як на території України, так і за її межами.

Під час семінару заступник начальника відділу профорієнтації Галина Сіддікі звернула увагу дітей на необхідність вибору професії в стрімких сучасних умовах та з урахуванням  попиту на ринку праці.

Наприкінці заходу діти мали змогу пройти тест з профорієнтації. Отриманими  результатами всі були задоволені - їх прагнення тести підтвердили.

Фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості запропонували дітям  обмірковувати свої рішенні при виборі майбутньої професії та запропонували свою допомогу.

 

Тетяна Курскова,
Бахмутський міськрайонний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
в Донецькій області 

Представники Бахмутського міськрайонного відділу  філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області  разом із дітьми, які знаходяться у конфлікті із законом,  відвідали Бахмутський міський центр зайнятостіПредставники Бахмутського міськрайонного відділу  філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області  разом із дітьми, які знаходяться у конфлікті із законом,  відвідали Бахмутський міський центр зайнятості