Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

На допомогу молодим шукачам роботи

Переглядів: 1193
15.05.2019 - 09:27

14 травня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг для  молоді віком до 35 років.

Молоді шукачі роботи набували практичні навички ефективної самопрезентації у потенційного роботодавця ,виявляли можливості самомотивації для досягнення професійного успіху.

Тренер тренінгового центру  Ксенія Насонова особливу увагу під час заходу приділила підвищенню конкурентоспроможності молодих фахівців, опануванню ними мистецтва спілкування з роботодавцем. Разом з тренером молоді люди формували свою професійну мету та шляхи її досягнення, розвивали соціальну сміливість, розглядали перепони, які заважають успіху в ситуації пошуку роботи та методи їх подолання.

Вправи «Секрет успіху» та  арт-терапевтична вправа «В дитинстві я мріяв бути» допомогли під іншим кутом подивитись на продуктивність власної діяльності при пошуку роботи.

14 травня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг для  молоді віком до 35 років. 14 травня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг для  молоді віком до 35 років.