Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 277 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мови

Переглядів: 2196
14.05.2019 - 13:53

Учителі англійської мови з міст Бахмута, Соледарської, Сіверської, Званівської ОТГ та Бахмутського району поділилися ідеями, інноваціями своєї професійної діяльності та обмінялися досвідом роботи на інтерактивних тематичних сесіях під час І Зональної конференції для вчителів англійської мови. Подія, організована міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася в сучасному форматі.

Головною метою зібрання було забезпечення можливості для професійного спілкування вчителів англійської мови. У заході взяли участь 80 учасників: педагогів англійської мови та студентів Горлівського інституту іноземних мов.

З вітальним словом до учасників методичного заходу звернулися завідувач міського методичного кабінету Тетяна Донченко, директорЗОШ №24 Ольга Турличкіна, а також англомовним флешмобом учасників привітали учні НВК №11.

У своєму мотиваційному спічі методист ММК Інна Астапова окреслила основні напрямки професійного розвитку вчителів англійської мови XXI століття.

Керівник міського методичного об’єднання вчителів англійської мови Ольга Панчук, яка отримала грант на підвищення кваліфікації в США в рамках програми «The Fulbright Teaching Excellence and Achievement Program», розповіла про свою участь у програмі та провела інтерактивну вправу «True Colours Survey».

У практичній частині конференції вчителі мали змогу відвідати 2 майстер-класи за вибором.

Педагоги ЗОШ №7 Наталя Косяк та Юлія Рукавицина провели майстер-клас "Розвиток емоційного інтелекту та емпатії на уроках англійської мови", який відбувся в невимушеній атмосфері та сприяв емоційному розвантаженню вчителів.

Педагоги ЗОШ№ 5 з профільним навчанням Ірина Коваленко і Олена Тимощук провели сесію із теми «Створення креативного освітнього середовища для впровадження принципів STEAM – освіти на уроках англійської в умовах реформування змісту освіти в Україні» та продемонструвати безмежні можливості використання STEAM техніки на уроках. Крім цього, учень школи № 5 Андрій Шаповалено презентував присутнім свій STEAM – проект «My school on the word map», який є результатом впровадження принципів інноваційної освітньої технології STEAM на уроках англійської мови.

Лариса Богданцева, учитель ЗОШ №12, провела майстер - клас «Реалізація міжпредметної інтеграції на уроках англійської мови», родзинкою якого стала демонстрація шляхів інтеграції відео ресурсів в урок та практична робота із он-лайн сервісом, що генерує завдання для тренування аудіювання.

Учителі англійської мови ЗОШ №12 Горбажий Ірина та Шаповалова Тетяна, у рамках заняття «Master Chef» презентували різноманітні форми роботи з учнями, які можна використовувати як на уроках, так і в позаурочний час.

Завдяки тренінгу “In-through-out. Work with interactive notebooks”, який було проведено вчителем англійської мови ЗОШ №12 Інесою Мельник, учителі ознайомилися із інноваційною формою роботи на уроці -інтерактивним зошитом. Під час тренінгу вчителям – учасникам конференції було продемонстровано технологію підготовки до подібних уроків, наведено приклади необхідних шаблонів, надано можливість самостійно попрацювати з інтерактивними зошитами на практиці.

Учителі англійської мови ЗОШ №24 підготували та провели майстер- клас з теми «Summer camp activities» у формі квесту.

Майстер-клас «TEST&SUCCESS» допоміг учителям спланувати підготовку учнів до ЗНО, бо учителі НВК №11 Людмила Сизова, Олена Архангельська враховували досвід минулих років та найрозповсюдженіші помилки. Успішний учень на ЗНО - це є результат роботи компетентного вчителя!

Учитель Соледарської ЗОШ №13 Наталя Подзерка успішно провела майстер-клас із теми "Портфоліо молодшого школяра : перші кроки до самооцінки", де розкрила секрети методики впровадження портфоліо в навчанні англійської мови молодших школярів.

Марія Мініна (Соледарська ЗОШ №13) підготувала творчий воркшоп із теми "Використання пісень на уроках англійської мови в початковій школі", протягом якого учасники вивчили 8 пісень із її авторської збірки.

Змістовно та креативно було організовано виставки лепбуків, Lego-робіт, фотографій з уроків англійської мови 1 класів НУШ, серії методичних розробок «Educational Gift for kids». Працювали аутентичні фотозони.

У кінці заходу педагогів попросили дати фідбек на проведений захід та пригостили смаколиками у вигляді британського прапору. За відгуками вчителів, конференція виправдала їхні сподівання, а майстер-класи пройшли на високому рівні. Усі його учасники отримали сертифікати.

У Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мовиУ Бахмуті відбулася І Зональна конференція для вчителів англійської мови