Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Фахівці Світового банку завітали до Бахмута в рамках робочого візиту на Донеччину

Переглядів: 549
13.05.2019 - 17:15

13 травня 2019 року у приміщенні Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч з представниками Світового банку та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Темою зустрічі стало проведення серії діалогів «Лідерство у співпраці для стійкості та розвитку» з метою обговорення питань стратегії розвитку територій, миру, та консолідації всіх гілок влади у цих напрямках.

Проведення таких заходів дозволить створити діалогові майданчики та робочі групи, у роботі яких візьмуть участь як представники різних рівнів влади, так і міжнародні партнери.

Під час зустрічі представники Бахмутської міської ради розповіли про нагальні проблеми громади, які можна вирішити у діалоговому форматі, запропонованому Світовим банком. Серед них найважливіші – проблеми житлових питань ВПО, відновлення якісного надання спеціалізованої медичної допомоги та питання об'єднання в ОТГ.

 «Ми готові будувати діалог між усіма гілками влади для швидкого та ефективного вирішення наявних проблем у Донецькій області та Бахмуті зокрема», - зазначила старший фахівець із соціального розвитку Світового банку Холлі Беннер.

13 травня 2019 року у приміщенні Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч з представниками Світового банку та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. 13 травня 2019 року у приміщенні Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч з представниками Світового банку та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. 13 травня 2019 року у приміщенні Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч з представниками Світового банку та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. 13 травня 2019 року у приміщенні Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч з представниками Світового банку та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.