Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Верховна рада України

«СТАРТИ НАДІЙ» - міські змагання серед учнів 6 класів

Переглядів: 1784
13.05.2019 - 14:26

6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург».

144 учня 6 класів (6 хлопчиків і 6 дівчаток – склад кожної команди) з усіх шкіл міста Бахмута змагалися за програмою, яка включала: метання м'яча, вис на перекладині, стрибки в довжину, біг 60 м., крос 500 м. (дів.) 800 м. (хлоп.), вправа на прес. Найкращі команди визначалися за сумою набраних очок усіма членами команди.

Чемпіонами та призерами стали команди:

Серед ЗОШ І-ІІ ст.:

І місце - ЗОШ № 9;

ІІ місце - ЗОШ № 2;

ІІІ місце – ЗОШ № 3;

Серед ЗОШ І-ІІІ ст..:

І місце - ЗОШ № 18;

ІІ місце - ЗОШ № 10;

ІІІ місце – ЗОШ № 11;

Переможці та призери нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту. Вітаємо всіх хлопців та дівчаток, які показали кращу фізичну підготовку і бажаємо подальшого спортивного вдосконалення! Дякуємо вчителям підготувавшим  кращі команди.

6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург». 6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург». 6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург». 6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург». 6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург». 6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург». 6 травня підведені підсумки традиційних змагань «Старти надій», які проходять щорічно у м. Бахмут, згідно з календарним планом Управління з питань фізичної культури та спорту на спортивній базі стадіону «Металург».