Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Підсумкове засідання шкільного наукового товариства «Пролісок» у ЗОШ № 5

Переглядів: 1093
26.04.2019 - 14:05

Освіта XXI століття – це освіта для життя. Її стрижень – становлення й розвиток самодостатньої, конкурентоспроможної особистості, готової до самореалізації у сучасному соціумі.

Одним із основних завдань, які реалізують дану складову освітнього процесу, є залучення учнів до науково – дослідницької роботи. Так, не перший рік у Бахмутській школі №5 функціонує наукове товариство «Пролісок» (керівник Ірина Краснова, учитель біології), члени якого є успішними науковцями – початківцями та гідно представляють свої роботи не тільки на рівні школи, а й міста та області.

19 квітня відбулося підсумкове засідання шкільного наукового товариства, у ході якого до уваги членів комісії було представлено 11 робіт учнів 3-11 класів. Тематика досліджень охоплювала різні сфери життєдіяльності людини: наука, інноваційні технології, мистецтво тощо. Найбільш цікавими стали роботи Ірини Михайлової (10–А клас) з теми «Ековзуття», яка розповіла про технологію виготовлення взуття із жувальної гумки; Андрія Шаповаленка (10-Б клас) «Моя школа на карті світу», який розповів про свій STEAM- проект, у ході якого учень за допомогою Google - додатків наніс 3D-зображення приміщень та будівлі школи на Google- мапу світової павутини.

Важливо відзначити, що до роботи протягом року були залучені й учні початкової ланки, які не менш відповідально та науково підійшли до виконання дослідницьких робіт, що охоплювали такі цікаві питання як вплив талої та дистильованої  води на швидкість росту рослин, а також процеси, які впливають на існування космічних тіл.

За підтримки батьківського комітету школи всі учасники шкільного наукового товариства «Пролісок» були нагороджені сертифікатами та грошовими преміями. Бажаємо нашим юним науковцям подальших відкриттів і перемог!

Підсумкове засідання шкільного наукового товариства  «Пролісок» у ЗОШ № 5Підсумкове засідання шкільного наукового товариства  «Пролісок» у ЗОШ № 5Підсумкове засідання шкільного наукового товариства  «Пролісок» у ЗОШ № 5Підсумкове засідання шкільного наукового товариства  «Пролісок» у ЗОШ № 5Підсумкове засідання шкільного наукового товариства  «Пролісок» у ЗОШ № 5Підсумкове засідання шкільного наукового товариства  «Пролісок» у ЗОШ № 5