Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Було проведено зустріч, присвячену Міжнародному дню пам’яті про чорнобильську катастрофу

Переглядів: 862
26.04.2019 - 13:56

26 квітня 2019 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 спеціалістом Бахмутського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі співробітниками відділу соціально-виховної та психологічної роботи було проведено зустріч, присвячену Міжнародному дню пам’яті про чорнобильську катастрофу, під час якої неповнолітні ув’язнені ознайомилися з історією цієї страшної трагедії, її наслідками для всього людства та України зокрема.

26 квітня 1986 року Чорнобильська  АЭС — первісток атомної енергетики України — стала символом найбільшої  в історії людства техногенної катастрофи.

Під час бесіди хлопці розповіли, що їм відомо про цю подію, питали, скільки людей постраждало, які ознаки радіоактивного зараження, чи безпечні екскурсії в Чорнобиль, про які вони чули по телевізору. Також були згадані і інші катастрофи, пов’язані з радіацією, про які відомо неповнолітнім ув’язненим. Особливу увагу було приділено тому, що зупинити пожежу і накрити будівлю ЧАЕС саркофагом змогли звичайні люди – пожежні, міліціонери, військові, які доклали для цього максимум зусиль і внаслідок цього втратили здоров’я, а потім і життя. Ми не повинні забувати про цей подвиг і шанувати пам’ять героїв-ліквідаторів.

Чорнобильська аварія стала не тілько великою трагедією і найбільшою екологічною катастрофою 20 століття, але й уроком всьому людству, який показав - ядерна энергія, що вийшла з-під котролю, не визнає кордонів.

26 квітня 1986 року Чорнобильська  АЭС — первісток атомної енергетики України — стала символом найбільшої  в історії людства техногенної катастрофи. Під час бесіди хлопці розповіли, що їм відомо про цю подію, питали, скільки людей постраждало, які ознаки