Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Конкурс на передачу наступного нежитлового приміщення комунальної влас-ності територіальної громади м.Бахмута в тимчасове безоплатне користування шляхом укладання договору позички

Переглядів: 1071
26.04.2019 - 13:19

Управління муніципального розвитку бахмутської міської ради оголошує конкурс на передачу наступного нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади м.Бахмута  в тимчасове безоплатне користування шляхом укладання договору позички:

№з/п Найменування об’єкта Адреса об’єкта Балансоутримувач
1 2 3 4
1 Нежитлові приміщення, загальною площею 69,80 кв.м., в т.ч.: - нежитлове приміщення, площею 13,26 кв.м. - нежитлове приміщення, площею 40,90 кв.м. - нежитлове приміщення, площею 15,64 кв.м. м.Бахмут, вул. Горького,47 КП «Бахмутська житлова управляюча компанія»
2 Нежитлові приміщення, загальною площею 42,37 кв.м., в т.ч.: - нежитлове приміщення, площею 21,49 кв.м. - нежитлове приміщення, площею 20,88 кв.м. м.Бахмут, вул. Незалежності, 73
4. Нежитлове приміщення, площею 245,00 кв.м. м.Бахмут, вул. Чайковського, 23

У конкурсі можуть приймати участь неприбуткові громадські організації, легалізовані в установленому законодавством порядку, які вчиняють свою діяльність на території м. Бахмута, та відповідно до своєї статутної діяльності  забезпечують захист прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів незахищених верств населення та інвалідів.

Для участі в конкурсі до Бахмутської міської ради подаються наступні документи:

- заява;

- світлокопія довідки про взяття на облік в Бахмутській ОДПІ та рішення про присвоєння ознаки неприбутковості;

- світлокопія статуту, положення, завірена належним чином;

- резюме учасника конкурсу, яке викладається в довільній формі, і повинно містити інформацію (за останні три роки до участі в конкурсі) щодо:

  • проведених заходів соціально значимих для територіальної громади  м. Бахмута, спрямованих на захист прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів мешканців м. Бахмута;
  • реалізованих проектів, програм, в т.ч. спільно з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади;
  • запланованих соціально значимих для територіальної громади м. Бахмута проектів, заходів, які реалізовуватимуться протягом поточного/наступного року;
  • цільового використання приміщення, у разі отримання його у тимчасове безоплатне користування.

Примітка. До резюме повинні додаватись документи (протоколи, публікації тощо), фото – або відеоматеріали, які підтверджують інформацію, викладену в резюме.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають пакет документів до канцелярії загального відділу Бахмутської міської ради для реєстрації протягом 20 днів з дати публікації інформації про проведення конкурсу.

Про дату та час проведення конкурсу учасникам буде повідомлено додатково.

Організацію та проведення конкурсу покладено на Управління  муніципального розвитку Бахмутської міської ради: м.Бахмут, вул. Миру, 44, каб. 520, тел. 440439.

Останні статті на сайті