Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Презедент України

Перемоги гуртківців Бахмутського міського ЦТКЕ у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації

Переглядів: 911
25.04.2019 - 10:58

В місті Луцьку пройшли Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації, у яких взяли  участь більше 300 спортсменів з  11 областей  України, а також 9 спортсменів з  Криму і навіть із Польщі. Змагання  проводились у різних вікових групах.

Донецьку область представляли гуртківці Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.  У результаті  4-денної   боротьби  на лісових трасах Волині наші вихованці  шість разів підіймались на найвищу сходинку.

1 місце в радіоорієнтуванні здобув Іванін  Ростислав, 1 і 3 місця – Бритченко Валерія, 1 і 3 місця – Фролова Олександра, 2 місце – Василенко Анастасія, 2 місце – Шаланкі Ксенія, два 3 місця – Штепа Аріна, 2 і 3 місця Ходов Данило.

У  підсумку – 18 медалей та в загальному заліку команда виборола  почесне третє місце Всеукраїнських змагань.

Наші вітання спортсменам та тренеру Володимиру Науменку.

Донецьку область представляли гуртківці Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.  У результаті  4-денної   боротьби  на лісових трасах Волині наші вихованці  шість разів підіймались на найвищу сходинку. 1 місце в радіоорієнтуванні Перемоги  гуртківців Бахмутського міського ЦТКЕ у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації