Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Донецька обласна рада

ЗДОБУТКИ ПСИХОЛОГІВ М. БАХМУТА НА ІІ РЕГІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ «ПСИХОФЕСТ ІННОВАЦІЙ»

Переглядів: 1232
25.04.2019 - 10:35

За підтримки Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ Регіональний фестиваль психологічних інновацій «ПСИХОФЕСТ ІННОВАЦІЙ» з метою виявлення найкращих методичних розробок психологічного супроводу суб’єктів освітнього простору та моделей психолого-педагогічного супроводу роботи з педагогами.

Центр практичної психології і соціальної роботи Управління освіти Бахмутської міської ради гідно презентував досвід роботи психологічної служби міста Бахмута.

Завідувач Центру практичної психології і соціальної роботи Вікторія Головко та практичний психолог  Тетяна Слободянюк у І напряму – «Цікава психодіагностикака» презентували коко тести та «Малюнки, що говорять». Всі охочі мали можливість намалювати малюнок, який говорить, пізнати свій внутрішній світ, усвідомити своє ставлення до життя і, навіть, проаналізувати своє життя за 10 хвилин.

У рамках фестивалю підводився підсумок обласного конкурсу-огляду моделей  психологічного супроводу професійного розвитку педагогів. Моделі «Психологічний супровід педагогів у період освітніх змін та формування готовності до інновацій «Психологічний коучинг»» (автори Вікторія Головко, Тетяна Слободянюк) та «Психологічний супровід педагогів (класних керівників) 5-х класів» (автори Карина Мирошник, Наталя Пономаренко) стали переможцями  та увійшли до шести найкращих моделей психологічних служб Донеччини.  Автори представлених моделей  отримали Дипломи Переможців від Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, провели презентаційні майстер-класи.

За підсумками проведеного заходу практичні психологи міста привезли в Бахмут 2 Диплома Переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм, 4 Дипломів Переможців Фестивалю, 4 сертифіката тренерів ІІІ регіонального фестивалю та 1 сертифікат учасника. Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів, натхнення, професійних досягнень та надалі поширювати досвід психологічної служби Бахмута  не лише у місті, а й за його межами.

ЗДОБУТКИ ПСИХОЛОГІВ М. БАХМУТА НА  ІІ РЕГІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ  «ПСИХОФЕСТ ІННОВАЦІЙ»ЗДОБУТКИ ПСИХОЛОГІВ М. БАХМУТА НА  ІІ РЕГІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ  «ПСИХОФЕСТ ІННОВАЦІЙ»ЗДОБУТКИ ПСИХОЛОГІВ М. БАХМУТА НА  ІІ РЕГІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ  «ПСИХОФЕСТ ІННОВАЦІЙ»ЗДОБУТКИ ПСИХОЛОГІВ М. БАХМУТА НА  ІІ РЕГІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ  «ПСИХОФЕСТ ІННОВАЦІЙ»ЗДОБУТКИ ПСИХОЛОГІВ М. БАХМУТА НА  ІІ РЕГІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ  «ПСИХОФЕСТ ІННОВАЦІЙ»