Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Донецька обласна рада

12 медалей чемпіонату Європи у Бахмутських сумоїстів

Переглядів: 1632
24.04.2019 - 08:06

З 18 по 21 квітня в м. Талліні пройшов Чемпіонат Європи з сумо серед молоді до 21 року, до 23 років і дорослих. Близько 500 учасників з 14 країн боролися за звання найсильніших сумоїстів Європи.

Бахмутські сумоїсти в складі збірної України і на цей раз порадували своїми досягненнями, поповнивши скарбничку України та Донецької області 12 медалями. МСУ Одинцова Валерія (вагова категорія 60 кг) стала чемпіонкою у віковій категорії до 21 років і срібною призеркою серед молоді до 23 років. МСУ Моренко Єлизавета (вагова категорія 80 кг) стала двічі бронзовою призеркою чемпіонату у вікових категоріях до 21 і до 23 років. Митник Ольга, Кадіграбова Юлія, Козирєв Олександр також внесли свій вклад в загальнокомандне 2 місце збірної України. Одинцова Валерія за підсумками Європейського рейтингу за 2018 рік посіла перше місце і була нагороджена іменним годинником.

Вітаємо наших сумоїстів і заслуженого тренера України Олега Реву, який підготував команду!

Бахмутські сумоїсти в складі збірної України порадували своїми досягненнями на чемпіонаті Європи з сумо, поповнивши скарбничку України та Донецької області 12 медалями.Бахмутські сумоїсти в складі збірної України порадували своїми досягненнями на чемпіонаті Європи з сумо, поповнивши скарбничку України та Донецької області 12 медалями.Бахмутські сумоїсти в складі збірної України порадували своїми досягненнями на чемпіонаті Європи з сумо, поповнивши скарбничку України та Донецької області 12 медалями.Бахмутські сумоїсти в складі збірної України порадували своїми досягненнями на чемпіонаті Європи з сумо, поповнивши скарбничку України та Донецької області 12 медалями.